When humans are gone

The Valley of Mills

DSC_0036DSC_0038DSC_0039DSC_0041Adela Teban

 

 

Reclame

16 gânduri despre „When humans are gone

  1. This valley is 37.000 years old and was formed by the eruption of Campi Flegrei volcano. This volcano was bigger then Vesuvius and now is just a mountain under the Naples. But imagine, 37.000 years of history is a very good story to tell. There are more buildings not just one, the valley was full of mills, but from middle of Sorrento we can see only this one.

   Apreciat de 2 persoane

  1. Merci, mi-am dat seama ca nu e de atunci cladirea in sine, insa, nu m-am exprimat corect pentru ca am tradus de pe o placa de langa vale unde scria ca valea a fost formata acum 37.000 de ani si ca de atunci s-a format un mediu foarte interesant acolo unde cresc tot felul de plante. Acele cladiri sunt ceva mori si nu e doar una, valea se intinde destul de mult, acea cladire este singura care se poate observa din mijlocul orasului. Scuze pentru eroare, dar m-am grabit si repede cu doua limbi nu iasa bine :))

   Apreciat de 2 persoane

   1. Mă refeream, Adela, la erudiția ta profesională. Nu crezi, că trebuie să fim realiști? Și să ne ferim de autoînchipuire?Tu, oricum, ești, dacă bine am înțeles, biolog. Eu, după câte știu, sunt inginer.
    Oricum, remarc la tine, o anume delicatețe sufletească, ceea ce, nu este de colea!
    Onu

    Apreciat de 1 persoană

   2. Nici varsta si nici experienta profesionala nu imi permit sa afirm ca am cunostiinte vaste in domeniul meu. Sunt la inceput de drum, desi studiez biologia de cativa ani, titlul de biolog abia ce l-am primit, sa fie cam fix un an. Oricum extrem de putin timp sa pot acumula fizic tot ceea ce mi-ar placea sa stiu in domeniul meu, caruia imi place sa-i spun pasiune si nu profesie, pentru ca intai de toate e pasiune. Intr-adevar incerc sa pun negru pe alb doar ceea ce sunt sigura ca e corect, insa, nu contest ca se mai strecoara greseli pe ici pe colo, mai ales cand incerc sa combin domenii conexe si sa deviez putin de la subiect. Pe blog incerc sa postez articole interesante si de folos oarecum cititorilor. Imi place sa fiu criticata daca am gresit, asta ma face mai atenta si de ce nu invat si eu lucruri noi. Cat despre ajutor il ofer cu placere si raspund tuturor intrebarilor, daca nu stiu, ma documentez, undeva tot gasim raspuns.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Adela,Răspunsul tău este fermecător. Denotă preocupare și temeinicie, Ceea ce asigură amplitudine și profunzime în tratarea abordărilor. Mă convinge de această impresie asupra ta, tonul grav al răspunsurilor tale, fapt care îmi place în mod aparte, și chiar mă apropie de tine. Onu

    Apreciat de 1 persoană

 1. Multumesc pentru apreciere si incredere. Sper ca timpul sa imi permita sa creez articole cat mai des, ideile sunt multe, timpul e putin. Mi-ar placea sa cred ca sunt cat multi adepti ai naturalismului in jurul nostru, pentru ca atata timp cat iubim natura, invatam sa o intelegem, sa o respectam si sa traim in armonie cu ea, lucru care din pacate unora li se pare lipsit de valoare, dar nu vreau sa intru in detalii. Sunt constienta ca natura poate fi spectaculoasa, superba si devastatoare in acelasi timp, dar oricat de dura ar fi, e fascinanta si deasta trebuie sa o iubim.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s